Fri frakt inom Sverige!

Om Rörö Silver

Rörö silver är som namnet avslöjar beläget på ön Rörö i Göteborgs norra skärgård. Här lever jag med min familj och naturen ständigt närvarande. Det är i naturen och dess skiftningar jag finner min inspiration, där finns allt! Form, mönster, struktur och symmetri.  Jag som driver Rörö Silver heter Emma och jag är väldigt glad att du hittat hit!

Min resa startade Våren 2022 då jag gick min första kurs i silversmide, efter det var jag helt fast! Från att ha varit en person som alltid älskat att vara kreativ och skapa men inte riktigt hittat mitt uttryck fanns nu inget tvivel. I silversmidet finns så mycket möjlighet att skapar vackra och uttrycksfulla ting. Oändligt att lära och tekniker att testa. Efter min andra kurs köpte jag hem lite material och verktyg och startade en egen liten verkstad för eget bruk, där har jag sedan experimenterat mig fram och lärt mig under processens gång samtidigt som jag parallellt gått nya kurser och utbildningar. 

Hösten 2023 startade jag Rörö silver och mitt hantverk har nu blivit mitt yrke. De smycken ni hittar på denna sida är handgjorda från grunden av mig. Detta gör att variationer i dess  utseende förekommer. Rörö Silver är ett företag bestående av endast mig därav kan leveranstiderna skifta. 

Jag hoppas att ni skall tycka om mina smycken lika mycket som jag gör! 

Har du som hittat hit en egen idé om design eller ser något du tycker om men skulle vilja ha mindre eller större tveka inte att höra av dig. Jag tar emot beställningar i mån av tid.


Hoppas du får en härlig dag och kika gärna runt i butiken!

Vänligen Emma